• Slide

  Samenwerken voor betere zorg
  Daar zijn we dagelijks
  mee bezig

  Samenwerken voor betere zorg
  Daar zijn we dagelijks
  mee bezig

De zorgsector innoveert snel. Als zorginstelling hebt u nieuwe ICT-toepassingen en businessmodellen nodig om aan de zorgbehoefte en eisen te voldoen. Baseer deze op de snelle en betrouwbare infrastructuur van Eurofiber. Meer dan 50% van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt onze redundante glasvezelverbindingen − vaak samen met ons duurzame en veilige datacenter.

Real-time uitwisselen van medische informatieGezondheidszorg - Zakelijk glasvezel

Bent u ook gefuseerd of werkt u samen met andere zorginstellingen? Deel voorzieningen en maximaliseer de inzet van middelen. Denk aan schaarse dure instrumenten, zoals apparatuur voor het maken van CT-scans. Met onze glasvezelverbindingen wisselt u vertrouwelijke medische gegevensbestanden real-time en veilig uit.

Centraliseren van data en applicaties

Met de toenemende samenwerking groeit uw behoefte aan het centraliseren van data en applicaties. Maak uw toepassingen veilig en real-time toegankelijk zijn. En sla grote hoeveelheden medische informatie langdurig veilig op, bijvoorbeeld digitale patiëntendossiers en onderzoeksgegevens. Ons glasvezelnetwerk en datacenter bieden een betrouwbare basis.