Wijzigingen management Eurofiber

Eurofiber heeft in het kader van zijn groeistrategie enkele wijzigingen doorgevoerd in het management van zijn commerciële organisatie. Jeanine van der Vlist is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Eurofiber. Paul Naastepad volgt Jeanine van der Vlist op als managing director van Eurofiber Nederland.

Jeanine van der Vlist werkt sinds april 2015 voor Eurofiber Nederland, het grootste onderdeel binnen de groep. Sinds mei 2016 vervulde zij er de rol van managing director. Onder haar leiding maakte Eurofiber Nederland een sterke groei door, werd de organisatie aangepast om deze groei te ondersteunen en steeg de klanttevredenheid substantieel; de Net Promoter Score (NPS) onder klanten steeg tot +31. Van der Vlist treedt toe tot de Raad van Bestuur van Eurofiber Group als chief commercial officer (CCO).

Paul Naastepad volgt Jeanine van der Vlist op als managing director van Eurofiber Nederland. Naastepad heeft brede ervaring in telecom en ICT. Hij werkte onder meer in directiefuncties bij Vodafone en Emtelle Europe, was CEO bij technologiebedrijf Initivation en was de eerste president van de FTTH Council Europe. Tot voor kort was Paul Naastepad CEO van XS4ALL.

Ivo Veerman, tot voor kort sales director van Eurofiber Nederland, heeft een nieuwe rol aanvaard in het Innovatieteam van Eurofiber Group. Binnenkort wordt bekend wie hem opvolgt. Wouter van Rhoon heeft Eurofiber verlaten. Hij heeft zijn interim-opdracht als director Commercial Services afgerond.