• Slide

    Telecom

    Lever uw klanten betrouwbare telecommunicatiediensten, vast en mobiel.

    Telecom

    Lever uw klanten betrouwbare telecommunicatiediensten, vast en mobiel.

Mobiele of vaste operator, carrier, kabelmaatschappij of service provider: hoge bandbreedtes en een betrouwbaar netwerk zijn onontbeerlijk voor u. Uw klanten rekenen erop om te bellen, te internetten en te werken − op kantoor, thuis of onderweg. Vertrouw op het glasvezelnetwerk van Eurofiber, net zoals de meeste telecomaanbieders in Nederland.

Mobiel verkeer over een glasvezelnetwerkTelecom - Zakelijk glasvezel

Medewerkers willen altijd en overal kunnen werken, met ieder apparaat. Consumenten kijken films en luisteren muziek online via verschillende apparaten. De explosieve groei van mobiele data noodzaakte u als mobiele operator al tot een switch van 3G naar 4G. Transporteer het toenemende dataverkeer over uw zendmasten veilig en snel verder via ons glasvezelnetwerk. Evenals 3 van de 4 mobiele operators in Nederland.

Connectiviteit als focus

Profiteer als telecommunicatiebedrijf van de grote voordelen van ons open netwerk. Door de heldere scheiding tussen verbindingen en diensten vormen we geen concurrentie: u hebt de volledige vrijheid om maatoplossingen aan uw klanten te bieden. Precies om deze redenen heeft AMS-IX, een van ’s werelds grootste internet exchanges, ons als partner in connectiviteit gekozen.