• Slide

    Gezondheidszorg 

    Zet innovatieve toepassingen in voor een betere en kostenefficiëntere zorg.

    Gezondheidszorg 

    Zet innovatieve toepassingen in voor een betere en kostenefficiëntere zorg.

De zorgsector innoveert snel. Als zorginstelling hebt u nieuwe ICT-toepassingen en businessmodellen nodig om aan de zorgbehoefte en eisen te voldoen. Baseer deze op de snelle en betrouwbare infrastructuur van Eurofiber. Meer dan 50% van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt onze redundante glasvezelverbindingen − vaak samen met ons duurzame en veilige datacenter.

Real-time uitwisselen van medische informatie

Gezondheidszorg - Zakelijk glasvezelBent u ook gefuseerd of werkt u samen met andere zorginstellingen? Deel voorzieningen en maximaliseer de inzet van middelen. Denk aan schaarse dure instrumenten, zoals apparatuur voor het maken van CT-scans. Met onze glasvezelverbindingen wisselt u vertrouwelijke medische gegevensbestanden real-time en veilig uit.

Centraliseren van data en applicaties

Met de toenemende samenwerking groeit uw behoefte aan het centraliseren van data en applicaties. Maak uw toepassingen veilig en real-time toegankelijk zijn. En sla grote hoeveelheden medische informatie langdurig veilig op, bijvoorbeeld digitale patiëntendossiers en onderzoeksgegevens. Ons glasvezelnetwerk en datacenter bieden een betrouwbare basis.

Haal het maximale uit de cloud

In dit eBook geven we u de succesformule om uw organisatie veilig naar de cloud te brengen. 
DOWNLOAD EBOOK