• Slide

    Gezondheidszorg 

    Zet innovatieve toepassingen in voor een betere en kostenefficiëntere zorg

    Gezondheidszorg 

    Zet innovatieve toepassingen in voor een betere en kostenefficiëntere zorg

Verrijdbare computers aan het bed, robots op de OK en WiFi voor patiënten: technologie helpt betere zorg te bieden, met kleinere budgetten. Vertrouw op de infrastructuur van Eurofiber voor de continuïteit van uw zorgtoepassingen en data. Meer dan 82% van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt onze redundante glasvezelverbindingen. Waarmee iedere dag aan 33.000 patiënten unieke zorg wordt geboden.

Gezondheidszorg - Zakelijk glasvezelReal-time uitwisselen van medische informatie

Verschillende locaties, vele applicaties ‒ van het elektronisch patiëntendossier tot video voor online overleg. Hoe beschikken uw medische teams op ieder moment over de informatie die ze nodig hebben? Downtime is geen optie: als uw systemen eruit liggen, kan de zorg in gevaar komen. Onze glasvezelverbindingen zorgen dat uw (virtuele) toepassingen en data altijd snel beschikbaar zijn. Zelfs in real-time. En zonder vertraging op de lijn.

Centraliseren van data en applicaties

De hoeveelheid data die uw ziekenhuis genereert, neemt met de dag toe. Patiëntinformatie, onderzoeksmateriaal, hoogwaardige beelden. U moet deze gegevens vaak jarenlang bewaren. Sla uw data veilig op in een van de datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace. Ook ideaal voor het onderbrengen van al uw toepassingen, als primaire of secundaire locatie. Zeker in combinatie met ons redundante glasvezelnetwerk.