• Slide

    Gezondheidszorg 

    Zet innovatieve toepassingen in voor een betere en kostenefficiëntere zorg.

    Gezondheidszorg 

    Zet innovatieve toepassingen in voor een betere en kostenefficiëntere zorg.

De zorgsector innoveert snel. Als zorginstelling hebt u nieuwe ICT-toepassingen en businessmodellen nodig om aan de zorgbehoefte en eisen te voldoen. Baseer deze op de snelle en betrouwbare infrastructuur van Eurofiber. Meer dan 71% van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt onze redundante glasvezelverbindingen. Waarmee iedere dag aan 37.000 patiënten unieke zorg wordt geboden.

Real-time uitwisselen van medische informatie

Gezondheidszorg - Zakelijk glasvezelBent u ook gefuseerd of werkt u samen met andere zorginstellingen? Deel voorzieningen en maximaliseer de inzet van middelen. Denk aan schaarse dure instrumenten, zoals apparatuur voor het maken van CT-scans. Met onze glasvezelverbindingen wisselt u vertrouwelijke medische gegevensbestanden real-time en veilig uit.

Centraliseren van data en applicaties

Met de toenemende samenwerking groeit uw behoefte aan het centraliseren van data en applicaties. Maak uw toepassingen veilig en real-time toegankelijk. En sla grote hoeveelheden medische informatie langdurig veilig op, bijvoorbeeld digitale patiëntendossiers en onderzoeksgegevens. Ons glasvezelnetwerk en de datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace bieden u hierbij een betrouwbare basis.