Postcodecheck
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk of ons netwerk bij uw
locatie in de buurt ligt

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk of ons netwerk bij
uw locatie in de buurt ligt.

Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet. En bied veilig onderdak aan uw systemen. MKB of corporate organisatie, in elke sector: vertrouw op ons glasvezelnetwerk, de datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace en onze 100% focus op de zakelijke markt.

Veilig samenwerken

Een retailer die zijn hoofdkantoor, distributiecentra en datacenters verbindt. Of een zakelijke dienstverlener die 15 lokale kantoren koppelt. Overweegt u ook om uw IT-omgeving te centraliseren? En wilt u medewerkers, partners of klanten real-time toegang geven tot informatie en applicaties? Maak gebruik van ons betrouwbare glasvezelnetwerk. En verhoog de bedrijfscontinuïteit verder met de veilige Tier-3 datacenters van Dataplace als primaire of secundaire locatie.

Internettoegang onmisbaar

Internet is niet meer weg te denken uit uw dagelijkse bedrijfsvoering. Laat uw medewerkers ongestoord browsen of e-mailen en gebruikmaken van cloudapplicaties, bijvoorbeeld voor CRM, HRM of de administratie. Zet het internet ook in om uw dienstverlening te optimaliseren − met e-commerce, online services of het aanbieden van infrastructuur, applicaties en platformen aan klanten en partners. Met onze glasvezeloplossingen maakt u het mogelijk.

Flexibele ICT-omgeving

Financiële instellingen, vastgoedbedrijven, accountancykantoren: ze willen allemaal een wendbare organisatie en flexibele IT-infrastructuur. Ook in andere sectoren is deze tendens zichtbaar. Verander sneller en efficiënter door uw ICT-omgeving in de cloud onder te brengen, met ons snelle en betrouwbare glasvezelnetwerk en de veilige datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace.