Garandeer een snelle en betrouwbare toegang tot uw data, toepassingen en het publieke internet. En bied veilig onderdak aan uw systemen. MKB of corporate organisatie, in elke sector: vertrouw op ons glasvezelnetwerk, de datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace en onze 100% focus op de zakelijke markt.

Veilig samenwerken

Een retailer die zijn hoofdkantoor, distributiecentra en datacenters verbindt. Of een zakelijke dienstverlener die 15 lokale kantoren koppelt. Overweegt u ook om uw IT-omgeving te centraliseren? En wilt u medewerkers, partners of klanten real-time toegang geven tot informatie en applicaties? Maak gebruik van ons betrouwbare glasvezelnetwerk. En verhoog de bedrijfscontinuïteit verder met de veilige Tier-3 datacenters van Dataplace als primaire of secundaire locatie.

Internettoegang onmisbaar

Internet is niet meer weg te denken uit uw dagelijkse bedrijfsvoering. Laat uw medewerkers ongestoord browsen of e-mailen en gebruikmaken van cloudapplicaties, bijvoorbeeld voor CRM, HRM of de administratie. Zet het internet ook in om uw dienstverlening te optimaliseren − met e-commerce, online services of het aanbieden van infrastructuur, applicaties en platformen aan klanten en partners. Met onze glasvezeloplossingen maakt u het mogelijk.

Flexibele ICT-omgeving

Financiële instellingen, vastgoedbedrijven, accountancykantoren: ze willen allemaal een wendbare organisatie en flexibele IT-infrastructuur. Ook in andere sectoren is deze tendens zichtbaar. Verander sneller en efficiënter door uw ICT-omgeving in de cloud onder te brengen, met ons snelle en betrouwbare glasvezelnetwerk en de veilige datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace.