• Slide

    Samenwerken op basis van een open netwerkmodel voor de zakelijke markt

Eurofiber biedt een open glasvezelnetwerk en met de additionele Datacenter Services van ons zusterbedrijf Dataplace ondersteunen wij u met hoogwaardige colocatie oplossingen. Ons model is ideaal om met partners samen te werken. De duidelijke scheiding tussen connectiviteit en diensten maakt dat we niet met u concurreren. Terwijl onze infrastructuur u de flexibiliteit geeft om uw klanten maatwerkoplossingen te leveren.

Samenwerken Connectiviteit

Service provider, telecomspeler, system integrator of cloudspeler? Vertrouw ook op onze connectiviteit, als bouwsteen voor uw totaalpropositie naar klanten. Met onze telecomexpertise en ons netwerk helpen we u om uw klanten te ontzorgen. Onze connectiviteitsoplossingen bieden bovendien een ideale basis om uw software, platformen of infrastructuur toegankelijk te maken.

Colocatie

Maak als service provider, storageleverancier of cloudspeler gebruik van moderne Tier3-datacenters in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Waalwijk en Arnhem. Het biedt een veilige omgeving voor het distribueren van uw ICT-diensten. Onze colocatie-oplossing is volledig schaalbaar: breid dus eenvoudig uit om de groei van uw organisatie te ondersteunen. Bij de ontsluiting van uw omgeving, hebt u bovendien de vrijheid om te kiezen voor onze connectiviteit of die van een andere aanbieder.