Partners en datacenters lopen warm voor DCspine

In oktober 2017 heeft Eurofiber tijdens een speciale Business Partner Boardroom sessie in de Utrechtse Jaarbeurs DCspine geïntroduceerd. De nieuwe dienst kreeg tijdens de Boardroom sessie een enthousiaste ontvangst van de aanwezige partners.

DCspine is een flexibel platform voor het eenvoudig tot stand brengen van breedbandige glasvezelverbindingen tussen datacenters. Daarnaast biedt het concept van DCspine de mogelijkheid voor partners om zich met hun specifieke diensten en producten beschikbaar te stellen.

Sinds de introductie in oktober vorig jaar, zijn er de nodige ontwikkelingen rondom DCspine geweest. Zo is de ambitie om meer dan 30 datacenters te koppelen reeds behaald. Op dit moment zijn 31 data centers op het DCspine platform aangesloten. Daarnaast zijn de eerste klanten al actief op het platform. Ook op technisch vlak zijn er ontwikkelingen, waaronder een standaardisatie van het patchproces.

Na afloop van de Business Partner Boardroom sessie vorig jaar heeft een aantal partners al interesse getoond om de mogelijkheden van DCspine verder te bekijken. De afgelopen maanden hebben de eerste positieve gesprekken plaatsgevonden. De komende tijd wordt verder geconcretiseerd hoe DCspine kan bijdragen tot het vergroten van de business mogelijkheden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van DCspine, kunt u contact met uw partner manager opnemen.