Partner programma Eurofiber draait op volle toeren

Het laatste kwartaal van 2017 is gestart: een mooi moment om te kijken naar waar we nu staan rondom het Eurofiber partner programma.

Netwerkintegrator Avit Group is de laatste toevoeging aan het partner programma. Op 18 september tekende Jasper van ’t Wout (Director Consulting Avit Group) samen met Jeanine van der Vlist (Managing Director Eurofiber Nederland) een Premium partner overeenkomst. Met deze toevoeging heeft Eurofiber nu een totaal van 35 partners aan boord. Daar zijn we heel trots op.

In oktober zijn ook de najaar edities gestart van de Eurofiber academy.  Naar verwachting zijn eind 2017 de meeste partners gecertificeerd. Naast de positieve reacties  krijgen we tijdens de Eurofiber Academy dagen ook goede aanvullende feedback die wij gaan verwerken in het programma en in de opzet van de Academy 2018. Het is mooi  te horen dat onze partners door het volgen van de certificeringstraining ook in klanttrajecten gaan samenwerken, als resultaat van het Eurofiber-programma waar samenwerken immers centraal staat.