• Slide

    Security 

    Transporteer privacygevoelige gegevens op een verantwoorde manier.

De Europese regelgeving voor databescherming heeft vergaande consequenties. Voldoet uw organisatie niet aan de eisen van de General Data Protection Regulation? Dan kunnen er hoge boetes volgen. Transporteer uw privacygevoelige data op veilige wijze met het glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Volledig ondergronds netwerk

Minimaliseer de risico’s van het aftappen van data met ons volledig ondergrondse en gelaste glasvezelnetwerk. En vertrouw op ons Network Monitoring Center, dat continu in de gaten houdt wat er op het netwerk gebeurt. Er werken ook alleen gecertificeerde aannemers aan onze verbindingen. De controle op de kwaliteit van de aanleg van de verbindingen en de lassen is hoog.

Data versleutelen

Encryptie biedt aantoonbare zekerheid dat afgetapte data onderweg niet bruikbaar is voor de dader. Wilt u een maximaal beveiligde verbinding tussen verschillende locaties van uw organisatie? WDM Encrypted van Eurofiber maakt het mogelijk om data die over een netwerk wordt verstuurd veilig te versleutelen.

Hoogste standaard

Al onze diensten en processen zijn conform de hoogste standaarden ontworpen en worden regelmatig getoetst aan de ISO 9001, ISO 27001, ISAE 3402 Type I, ISAE 3402 Type II en MEF 2.0.

Optimale veiligheid en beschikbaarheid

Waarom zelf veel tijd en geld besteden aan het beheren en up-to-date houden van uw ICT-omgeving, als u die ook veilig kunt uitbesteden of onderbrengen in de cloud? Focus u met een gerust hart op het managen van uw organisatie. Met onze managed diensten kunt u rekenen op een optimale veiligheid en beschikbaarheid van uw applicaties en informatie. En hebt u een vraag, dan staat er 24/7 een expert voor u klaar.

Contact met een adviseur?