• Slide

    Security 

    Transporteer privacygevoelige gegevens op een verantwoorde manier.

    Security 

    Transporteer privacygevoelige gegevens op een verantwoorde manier.

De nieuwe Europese regelgeving voor databescherming heeft vergaande consequenties. Voldoet uw organisatie niet aan de eisen van de General Data Protection Regulation? Dan kunnen er hoge boetes volgen. Transporteer uw privacygevoelige data op veilige wijze met het glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Volledig ondergronds netwerk

Minimaliseer de risico’s van het aftappen van data met ons volledig ondergrondse en gelaste glasvezelnetwerk. En vertrouw op ons Network Monitoring Center, dat continu in de gaten houdt wat er op het netwerk gebeurt. Er werken ook alleen gecertificeerde aannemers aan onze verbindingen. De controle op de kwaliteit van de aanleg van de verbindingen en de lassen is hoog.

Optimale veiligheid en beschikbaarheidSecurity

Waarom zelf veel tijd en geld besteden aan het beheren en up-to-date houden van uw ICT-omgeving, als u die ook veilig uitbesteedt of onderbrengt in de cloud? Focus u met een gerust hart op het managen van uw organisatie. Met onze managed diensten kunt u rekenen op een optimale veiligheid en beschikbaarheid van uw applicaties en informatie. En hebt u een vraag, dan staat er 24 x 7 een expert voor u klaar.

Al onze diensten en processen zijn conform de hoogste standaarden ontworpen en worden regelmatig getoetst aan de ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510, ISAE 3402 Type I, ISAE 3402 Type II en MEF 2.0.