• Slide

    Cloud connectivity

    Laat uw organisatie veilig en flexibel in de cloud werken.

    Cloud connectivity

    Laat uw organisatie veilig en flexibel in de cloud werken.

Gebruik van de cloud verhoogt de flexibiliteit, wendbaarheid en continuïteit van uw IT-omgeving en dus van uw organisatie. De mogelijkheden en keuzes in de cloud zijn groter dan ooit. Welke cloud strategie u ook kiest, Eurofiber garandeert u snelle, schaalbare en betrouwbare connectiviteit naar uw cloud providers.

Flexibele IT-omgeving

Met de cloud verhoogt u de flexibiliteit van de IT-omgeving, u past het gebruik eenvoudig aan naar de behoeften van uw organisatie. Laat uw medewerkers werken waar ze willen zonder grote investeringen. En bied uw IT-afdeling flexibiliteit met het afnemen en op afstand beheren van applicaties en rekenvermogen. Publieke, private of hybride cloud oplossingen: snelle en veilige verbindingen zijn onmisbaar, wat u ook kiest. De VPN- en dark fiber-oplossingen van Eurofiber bieden een betrouwbare basis.

Kortere time-to-market

Breng uw applicaties en data onder in de cloud om het tempo van nieuwe technologische ontwikkelingen te volgen en op te nemen in de bedrijfsvoering. Zo stelt  u uw organisatie in staat te groeien in dynamische marktomstandigheden, met nieuwe businessmodellen op basis van technologische innovatie. Met Secure Cloud Connect legt u eenvoudig en veilig de verbinding naar cloudplatformen zoals Microsoft Azure, Microsoft Office 365 en Google Cloud Platform. Veranderen uw organisatiebehoeften, dan verandert u mee.

Continuïteit verzekerd

Versimpel uw IT-omgeving en optimaliseer de continuïteit van uw bedrijfskritische processen met een cloudstrategie. Via een virtueel privé netwerk van Eurofiber verbindt u uw IT-omgeving en datacenters veilig met de cloud.

Focus op uw core business

Bespaar tijd en geld door uw IT-toepassingen onder te brengen in de publieke, private of hybride cloud. Focus u daarbij gerust op uw kernactiviteiten. Met onze managed diensten zijn uw applicaties en informatie optimaal beschikbaar. Ook staat er 24 x 7 een expert voor u klaar.

Vrijheid in dienstenkeuze

Richt uw IT-omgeving naar wens in. Met ons open glasvezelnetwerk en datacenters bepaalt ú wie uw IT levert of uw colocatie ontsluit. Om uw hybride omgeving compleet te maken, is de combinatie met één of meer cloud providers mogelijk. Dit biedt u maximale flexibiliteit en continuïteit, ook op langere termijn.

Contact met een adviseur?