#Nieuwsbericht

Wij brengen de Cloud naar u toe!

Het thema ‘veilig werken in de Cloud’, stond dit jaar tijdens Infosecurity en Data & Cloud Expo centraal. Een thema dat ook naadloos aansluit bij onze zusterbedrijven, Dataplace en DCspine. Voor het eerst stonden we samen op de stand en hadden we allemaal een aparte klantensessie in de boardroom. Tijdens de klantensessie van Eurofiber verraste Dennie Spreeuwenberg van NextTech Security de bezoekers met een video over Vishing (Telefonische Phishing). Mike Vos van Secrid benadrukte ook het belang van bewustwording over informatiebeveiliging bij de medewerkers. Vanuit IT beveiligt hij het netwerk van Secrid met Firewalls. Maar het grootste risico zijn de medewerkers zelf. Binnen Secrid hebben ze een online tool gebouwd, waar bijgehouden wordt hoe de performance van elke afdeling is op het gebied van Phishing mail. Uiteraard versturen ze die mails zelf om te kijken welke collega’s er in trappen. Ook worden software updates gepusht en zijn medewerkers verplicht deze binnen 3 dagen te updaten.


Na de presentaties over security stond het werken in de Cloud centraal.  Jeroen Verheijen, commercieel productmanager van Eurofiber heeft een presentatie gegeven over de mogelijkheden van veilige Cloud connectiviteit. Bedrijven en organisaties worden steeds afhankelijker van de Cloud en daarmee worden de eisen met betrekking tot beschikbaarheid en security steeds hoger. Met Secure Cloud Connect is het mogelijk de publieke clouddiensten veilig te integreren in uw bestaande ICT-omgeving. Daarnaast heeft Marco Nieuwehuize de bezoekers meegenomen in de digitale transitie van Parnassia, de grootste GGZ instelling van Nederland.

Ook op onze stand hebben we met veel beursbezoekers gesproken over Cloud en connectiviteit. Als u niet aanwezig was op de beurs, maar wel met ons in gesprek wil over Cloud of over verschillende netwerkmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met ons via +31(0)30 242 8993 of via de website.