#Nieuwsbericht

Vakblad Computable nomineert Eurofiber tweemaal

Eurofiber heeft twee nominaties binnen van het ICT-vakblad Computable. De jury heeft Eurofiber genomineerd als de ICT-infrastructuurleverancier van 2017 en Algemeen Directeur Eurofiber Nederland Jeanine van der Vlist is als kanshebber geselecteerd voor de titel van ‘CEO van het jaar’.

Infrastructuurleverancier van 2017

Met ons eigen hoogwaardige glasvezelnetwerk bieden we organisaties een toekomstvaste en open infrastructuur. De samenwerking met Surfnet, de ICT-dienstverlener voor hoger en wetenschappelijk onderwijs, is een van de belangrijkste redenen voor Computable om Eurofiber als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren. Met de Managed Dark Fiber verbindingen van Eurofiber, biedt Surfnet studenten, medewerkers, docenten en onderzoekers van onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland kwalitatieve connectiviteit

CEO van het jaar

Daarnaast is Jeanine van der Vlist kanshebber voor de titel ‘CEO van het jaar’ van Computable. Het feit dat Eurofiber de snelste groeier is in de (groot)zakelijke markt voor glasvezel en op glasvezel gebaseerde netwerkdiensten, geldt hiervoor als belangrijk argument. De jury: “Op basis van een nieuw strategisch meerjarenplan heeft Jeanine van der Vlist reeds in haar eerste volle jaar als algemeen directeur een toevoeging van omzet van 25 procent gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van nieuwe producten, een andere aanpak voor meer klantgerichtheid en het aanbrengen van focus op vijf strategische pijlers als de ontwikkeling van een ‘premium brand experience’, slimme innovatie, people empowerment, klantcentrale processen en investering in meer kennis en expertise.”

Jury en stemprocedure

De juryleden van de Computable Awards buigen zich de komende periode over de diverse nominaties. Hun oordeel weegt voor 50% mee. De overige 50% wordt bepaald door een publieksstemming die op 4 juli van start is gegaan. Op 31 oktober 2017 worden per categorie de winnaars aangewezen.

Vind jij dat Eurofiber de titel ‘Infrastructuurleverancier van 2017’ verdient? Of deel jij de mening dat Jeanine van de Vlist de CEO van Nederland is? Stem dan via de website van Computable.