#Persbericht

Theo de Vries benoemd tot algemeen directeur UNET

Utrecht, 10 december 2013 – Theo de Vries (46) wordt de nieuwe algemeen directeur van UNET, specialist in communicatiediensten via breedbandverbindingen. De holdingdirectie van moederbedrijf Eurofiber heeft De Vries per 6 januari 2014 benoemd. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor het versterken van de leidende positie van UNET in de zakelijke markt voor breedbanddiensten. De Vries was tot april 2013 algemeen directeur van XS4ALL B.V.

Na zijn studie bedrijfskunde begon Theo de Vries zijn loopbaan bij KPN. Bij dit bedrijf bekleedde hij diverse commerciële directiefuncties in de zakelijke markt. De laatste vijf jaar was De Vries als CEO bij XS4ALL verantwoordelijk voor de introductie van tv, glasvezel, Spotify en het positioneren van XS4ALL als premium ISP in de consumentenmarkt.

De Vries is zeer gedreven om het succes van UNET verder uit te bouwen. “UNET en Eurofiber bieden me de mogelijkheid mijn passie voor ondernemerschap, internet, state-of-the-art techniek en serviceverlening volledig in te vullen”, aldus De Vries.

UNET werd in mei 2013 overgenomen door Eurofiber. UNET blijft als broadband service provider zelfstandig opereren in de zakelijke markt en zal zich volledig concentreren op het versterken en uitbreiden van de zakelijke dienstenportfolio voor het MKB.

De oprichters van UNET, Ger Bakker en Gert van der Weide, blijven verbonden aan de onderneming in respectievelijk technische en commerciële rollen.