#Persbericht

Jeanine van der Vlist nieuwe Commercial Director Eurofiber

Aanbieder van een hoogwaardige digitale infrastructuur haalt topvrouw met brede telecomervaring in huis om groeipotentie te benutten

Jeanine van der Vlist is per 1 april benoemd tot Commercial Director van Eurofiber. Van der Vlist is een bekende naam in de telecomsector. Eerder bekleedde ze topposities bij bedrijven zoals Essent, Alcatel-Lucent en Worldmax. Van der Vlist kiest nu voor de flexibiliteit, de dynamiek en het ondernemerschap van een sterk groeiende organisatie als Eurofiber, waar ze dichter op de operatie staat en richting kan geven aan de activiteiten.

“Eurofiber is een succesvol bedrijf, met heel veel groeipotentie. De vraag naar bandbreedte blijft in onze digitale samenleving sterk groeien door ontwikkelingen die veel capaciteit vragen zoals Internet of Things en big data. Ook digital society-initiatieven dragen hieraan bij. Eurofiber heeft een unieke positie om aan die behoefte te voldoen. Het heeft een open, up-to-date glasvezelnetwerk, goede producten, deskundige medewerkers en trouwe en tevreden klanten. Het geeft veel energie om voor zo’n bedrijf te werken”, aldus Van der Vlist.

Met Van der Vlist haalt Eurofiber een sterke manager in huis, met brede ervaring in de telecombranche. Ze is afkomstig van Essent, waar ze de functie van managing director B2B bekleedde. Daarvoor was ze onder meer managing director Nederland bij Alcatel-Lucent, waar ze ook verantwoordelijk was voor de KPN Global Account Business Unit, en CEO van netwerkleverancier Worldmax.