#Persbericht

CEO Eurofiber Nederland ontvangt prestigieuze award

Sinds begin november mag Jeanine van der Vlist, CEO van Eurofiber Nederland, zich de beste CEO van 2017 noemen. Zij heeft deze prestigieuze award onder andere gekregen voor de manier waarop zij de groeiambities van Eurofiber heeft weten verwezenlijken. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het ict-vakmedium Computable. De winnaar wordt deels gekozen door een publieksstemming en deels door een onafhankelijke jury.

Van der Vlist is sinds juni 2016 verantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten van Eurofiber. Haar inzet heeft er mede voor gezorgd dat de neergelegde ambities in Eurofiber’s strategische meerjarenplan zijn overtroffen. Zo realiseerde het bedrijf in 2016 25 procent groei in order intake ten opzichte van het voorgaande jaar. Ook het aantal locaties dat in 2016 toegevoegd werd aan het netwerk is met 17 procent gestegen. Verder is Van der Vlist instrumentaal geweest in de lancering van nieuwe producten, het bereiken van meer klantgerichtheid en het aanbrengen van focus op vijf strategische pijlers zoals de ontwikkeling van een ‘premium brand experience’, slimme innovatie, people empowerment, klantcentrale processen en investering in meer kennis en expertise.

Medewerkers Eurofiber

Jeanine van der Vlist toont zich bijzonder blij met de prestigieuze prijs: “Ik ben ongelofelijk trots op deze award, maar ik had hem natuurlijk nooit kunnen winnen zonder de inzet, passie en toewijding van de medewerkers van Eurofiber Nederland. Het is een bevestiging van het feit dat we de juiste weg ingeslagen zijn en dat we gewaardeerd worden. Het feit dat naast een vakjury ict-professionals, onze klanten en partners ons hebben beoordeeld op onze behaalde resultaten geeft je de erkenning en waardering waar we ons bij Eurofiber Nederland allemaal voor inzetten, een kwalitatief zeer hoogstaand fijnmazig glasvezelnetwerk voor zakelijk Nederland. Ook de komende jaren zullen we ons daar vol toewijding voor in blijven zetten.”

 

Jeanine van der Vlist van Eurofiber wint prestigieuze Computable Award voor ‘CEO van het jaar’

Maarssen, woensdag 1 november 2017. Jeanine van der Vlist, CEO van Eurofiber Nederland heeft gisteravond de prestigieuze award van CEO van het jaar in de wacht gesleept tijdens het jaarlijkse Computable gala in de Jaarbeurs in Utrecht. Door de jury werd met name gerefereerd aan het feit dat mede dankzij het waarmaken van de groeiambities van haar als CEO, Eurofiber de snelst groeiende leverancier van infrastructuur in de grootzakelijke markt voor glasvezel en glasvezel-gebaseerde netwerkdiensten is.