#Nieuwsbericht

Infosecurity, Data & Cloud Expo groot succes

De Infosecurity en Data & Cloud Expo stond dit jaar in het teken van de Quantified World. Een thema dat wij zeker herkennen. Want dat alles ‘blijft draaien’ is crucialer dan ooit. Dit thema kwam ook terug in onze prominente boardroom. Waar we VIP-sessies organiseerden voor onze partners en klanten.

Quantified World

Quantified world gaat over algoritmisch gedreven organisaties waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is. Op 31 oktober verwelkomde wij onze partners in de Eurofiber Boardroom. Naast inhoudelijk discussies zijn er ook drie awards uitgereikt aan partners die bijzondere prestaties hebben geleverd:

Tijdens onze Boardroomsessie op 1 november zijn we dieper ingegaan op het thema Quantified World en de rol van infrastructuur in het digitalisatie proces. Zo hebben Yoanette den Boer van Amstelring en Marco Nieuwehuize van Cordaan hun ervaringen gedeeld over de succesvolle digitalisering binnen hun zorgorganisaties. Daarnaast heeft Mark van Liempt van PeopleWare gesproken over hun ervaringen met het begeleiden van organisaties naar de cloud.

Op Infosecurity ontkom je er niet aan om te spreken over security. We hadden mooi nieuws, onze nieuwe dienst WDM Encryptie is gelanceerd.

Aftermovie