#Nieuwsbericht

Eurofiber sponsort Capacity Congres 2017 in Londen

Eind oktober was Eurofiber sponsor van het drie dagen durende Capacity Europe congres in Londen. Capacity is het jaarlijkse congres voor de global carriers en hun toeleveranciers. In totaal namen meer dan 600 bedrijven uit 85 landen deel aan dit prestigieuze evenement.

Capacity Europe biedt naast inhoudelijke sessies over de nieuwste ontwikkelingen ook de mogelijkheid om alle belangrijke mondiale spelers uit de wereld van het ‘vaste netwerk’ te ontmoeten. Reden genoeg voor Eurofiber Nederland, Eurofiber Groep, Eurofiber België en Dataplace om als sponsor met een prominente stand op de beursvloer aanwezig te zijn.

Tijdens het congres heeft een afvaardiging van Eurofiber afspraken gehad met executives van diverse prominente marktpartijen zoals Amazon, Equinix, Verizon, Zayo, Colt, Microsoft, Google, China Telecom en Malaysia Telecom. Met hen zijn vruchtbare gesprekken gevoerd over de rol die Eurofiber speelt als dé aanbieder van snelle en betrouwbare glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt in de Benelux.