#Nieuwsbericht

Eurofiber prominent aanwezig op Infosecurity, Data & Cloud Expo

Een prominente stand, goed bezochte VIP-sessies voor klanten en partners en een inspirerend debat met Eurofiber CEO Jeanine van der Vlist als middelpunt. Eurofiber kijkt terug op een succesvolle 2017-editie van de jaarlijkse vakbeurs Infosecurity, Data & Cloud Expo in de Utrechtse Jaarbeurs.

Op 1 en 2 november heeft Eurofiber deelgenomen aan de Infosecurity, Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs is jaarlijks goed voor ruim 8500 bezoekers, variërend van IT-professional tot IT-manager, CIO en CEO.

Prominente stand

Daar waar het accent van de beurs vroeger op IT-security lag, is dit jaar gekozen voor een bredere aanpak, met cloud computing en data als extra aandachtsgebieden. De nieuwe aanpak vormde voor Eurofiber een uitstekende gelegenheid om met bedrijven in gesprek te komen over de rol van connectiviteit  in de digitale transformatie.. Een thema dat onder andere goed terug te zien was op de prominente stand, inclusief een professionele barista, die samen met Eurofibers zuster-organisatie Dataplace was opgezet. Dataplace biedt colocatie aan vanuit drie eigen centraal gelegen datacenters. Gedurende de twee beursdagen heeft de stand als ontmoetingsplaats gefungeerd voor een groot aantal geïnteresseerde organisaties, bestaande klanten en partners.

Eurofiber Boardroom

De stand was niet het enige tastbare bewijs van Eurofiber’s deelname aan Infosecurity 2017. In een speciaal voor dit doel opgetuigde Eurofiber Boardroom zijn klanten en partners in twee aparte lunch sessies bijgepraat over de laatste trends zoals Digitale Transformatie en de rol van connectiviteit. Ook kwamen nieuwe initiatieven van Eurofiber aan bod. Tijdens de Boardroom sessies hebben twee goede relaties van Eurofiber een inkijk gegeven in de manier waarop zij breedbandige netwerkinfrastructuur toepassen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren én om nieuwe diensten aan te kunnen bieden. Binnenkort leest u in deze nieuwsbrief meer over de digitale transformaties van het Franciscus Gasthuis & Vlietland en de Pon Dealer Groep.

Cara Mascini, Director Marketing, Product & Solutions Eurofiber, gaf in een speciaal Cloud Computing Theater de beursgangers inzicht in de noodzaak van een hoogwaardige digitale infrastructuur die waarde bijdraagt aan de Digitale Transformatie van organisaties. Zij deed dat aan de hand van onderzoeksresultaten en actuele case studies.

CEO paneldiscussie

Een ander hoogtepunt vormde de deelname van Eurofiber Nederland CEO Jeanine van der Vlist aan een paneldiscussie over Disruptie. De discussie vond plaats in het Computable Café, een initiatief van het IT-vakmedium Computable. Onder leiding van Sander Hulsman, hoofdredacteur van Computable Magazine ging Van der Vlist het debat aan met Rob Idink, Managing Director van HP Inc. en Rutger Grollers van Fujitsu. De discussie richtte zich op de vraag hoe organisaties om moeten gaan met disruptieve ontwikkelingen en hoe de rol van IT en IT-marktpartijen er uit moet zien. Van der Vlist gaf het debat een nuchtere invulling door kritische vragen over de zin en onzin van disruptie niet uit de weg te gaan. De paneldiscussie had een extra ‘gouden tintje’ door het feit Jeanine van de Vlist daags voor de Infosecurity 2017 de Computable Award van ‘CEO of the Year’ in ontvangst had genomen.

Voor Eurofiber heeft de deelname aan Infosecurity ruimschoots voldaan aan de belangrijkste doelstelling: het zorgen voor een nog grotere bekendheid bij de IT Manager met Eurofiber als kennispartner van slimme toepassingen en specialist op het gebied van connectiviteit.

Ook in 2018 is Eurofiber aanwezig op deze unieke beurs en hopen we u daar ook te mogen treffen. Via een korte sfeerimpressie  hebben we de Infosecurity 2017 beurs en onze deelname vastgelegd.