#Nieuwsbericht

Eerste lichting Business Partners geslaagd aan Eurofiber Partner Academy

Begin 2017 is de Eurofiber Partner Academy geïntroduceerd. In de Partner Academy bieden we Regulier en Premium partners een trainingsprogramma aan dat bestaat uit een digitale leeromgeving én uit een tweedaagse klassikale leeromgeving. De certificering van commerciële medewerkers van onze partners is een vast onderdeel van het Partner Programma.

Op vrijdag 21 april hebben de eerste zeven deelnemers succesvol het tweedaagse programma met een examen afgerond. Met het behalen van het examen laten de deelnemers zien dat ze de kennis en vaardigheden hebben om Eurofiber succesvol te kunnen vertegenwoordigen.

Kennis delen en samenwerken

Tijdens de afsluitende borrel heeft Jeanine van der Vlist de certificaten uitgereikt aan de trotse deelnemers. De eerste feedback op het programma is zeer positief. Het programma stelt de deelnemers in staat om nog succesvoller te zijn in commerciële trajecten met Eurofiber. In het programma is een combinatie gemaakt van het geven van commerciële en technische kennis, het delen van kennis als groep en tenslotte ook handvatten om deze nieuwe kennis in de praktijk te brengen.