• Slide

  Nieuws & Persberichten

  Nieuws & Persberichten

 • #Nieuwsbericht

  Nieuw partnerprogramma Eurofiber is gestart

  Eurofiber is onlangs gestart met het nieuwe partnerprogramma. Dit partnerprogramma is onderdeel van onze Open over 2020 Strategie. Belangrijk speerpunt van deze strategie is dat we van onze klanten en partners Eurofiber fans willen maken. Intensieve samenwerking met onze partners en wederzijds commitment staan centraal in het Eurofiber partnerprogramma.

 • #Persbericht

  Kies je eigen slimme veilige fietspad

  Tijdens de laatste in de reeks van vijf Smart City Challenge dagen door het hele land is de ontwikkeling van een slim fietspad als winnaar uit de bus gekomen. Juryvoorzitter Jan Brink, wethouder van de gemeente Zwolle, reikte de prijs uit aan de tien meisjes van het winnende team. Met deze vijfde Challenge is dit […]

 • #Nieuwsbericht

  Eurofiber verbindt zich aan Holland FinTech

  Van Blockchain, Big Data, Artificial Intelligence tot cloud toepassingen, de digitale transformatie in de financiële sector is volop aan de gang. Door deze technologische ontwikkelingen ontstaan nieuwe business modellen waarbij ICT een nog prominentere rol krijgt binnen de financiële sector. Holland FinTech heeft net als Eurofiber de ambitie om de digitalisering in de financiële sector te versnellen. Door ons als technologie partner te verbinden aan het Holland FinTech platform stimuleren we samenwerking en innovatie op basis van onze digitale infrastructuur.

 • #Persbericht

  Klanten Data Facilities Internet Exchange profiteren van snelle verbinding met de randstad

  Eurofiber verbindt datacenter Data Facilities met NIKHEF Data Facilities, exploitant van regionale datacenters, kiest opnieuw voor Eurofiber, leverancier van glasvezelverbindingen. Hierdoor kan het zijn Colocatie datacenter in Den Haag verbinden met het NIKHEF-instituut in Amsterdam. Door de uitbreiding profiteren klanten van Data Facilities van een verbeterde redundantie van het netwerk. Bovendien hebben bedrijven nu een […]

 • #Persbericht

  Edze Tollenaar verbindt zich als CFO aan Eurofiber

  Nadat Edze Tollenaar (51) op 1 juli jongstleden interim financieel bestuurder werd, treedt hij per 1 januari 2017 officieel aan als CFO van de Eurofiber Group. Tollenaar is een ervaren CFO met ruime ervaring in de ICT-sector. Na zijn studie economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen werkte Tollenaar 10 jaar lang bij Arthur Andersen, waarna hij de overstap maakte naar CFO van UPC Nederland (nu Ziggo). In 2007 ging hij als VP Finance aan de slag bij Liberty Global Europe, en voordat hij deze zomer de taken van Jaap Truijens bij Eurofiber overnam, werkte hij vier jaar lang als Managing Director en CFO van Orthopedie Investments Europe.