• Slide

  Nieuws & Persberichten

 • #Persbericht

  DCspine sluit Unix-Solutions datacenters in België aan

  Uitbreiding is nieuwe stap naar een nationaal netwerk tussen datacenters in België. Klanten van Unix-Solutions krijgen met DCspine direct toegang tot een rijk ecosysteem van IT en Cloud aanbieders. Zaventem/Maarssen, 21 april 2021 – Interconnectieplatform DCspine heeft recent de twee Unix-Solutions datacenters in Zaventem en Leuven aangesloten op zijn netwerk. Met deze uitbreiding biedt DCspine […]

 • #Nieuwsbericht

  Eurofiber werkt samen met Conclude Accountants en TÜV Nederland voor geïntegreerde auditoplossing

  In samenwerking met de experts van TÜV Nederland en Conclude Accountants realiseert Eurofiber één kader voor al zijn bedrijfsonderdelen waarin de risicomanagement standaard ISAE3402, en meerdere ISO-normen zijn gecombineerd. De waarde van deze aanpak is terug te zien in de externe audits, die nu gebaseerd zijn op het toetsen van percentages van de activiteiten van Eurofiber. Niet alleen voor ISAE3402, waar dit gebruikelijk is, maar ook voor de ISO-normen. Op deze manier zijn klanten, partners en stakeholders verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze organisatie en dienstverlening.

 • #Nieuwsbericht

  Eurofiber publiceert zijn MVO verslag over 2020

  Eurofiber publiceert vandaag zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) verslag over 2020. Voor dit verslag heeft Eurofiber met succes de scope uitgebreid door naast Eurofiber Nederland en Dataplace ook de activiteiten in België toe te voegen. Het verslag is geauditeerd door FIRA Sustainability.

 • #Persbericht

  Eurofiber breidt uit naar Frankfurt

  PoP als onderdeel Europese groeistrategie Frankfurt/Maarssen, 2 maart 2021 – Eurofiber verstevigt zijn aanwezigheid in Duitsland met een Point of Presence (PoP) in Frankfurt. Dit maakt het voor internationale klanten mogelijk om vanuit Frankfurt direct te worden aangesloten op het Europese glasvezelnetwerk van Eurofiber. De uitbreiding maakt deel uit van Eurofiber’s Europese groeistrategie.