• Slide

  Nieuws & Persberichten

  Nieuws & Persberichten

 • #Nieuwsbericht

  Eén jaar Handvest 5G: nog voldoende uitdagingen

  Precies een jaar geleden vond de eerste Conferentie Nederland Digitaal plaats. Hier werd door publieke en private partijen kennis uitgewisseld, gedebatteerd over ethisch digitaliseren en werden handen ineen geslagen om richting te geven aan technologische ontwikkelingen die onze maatschappij en economie in snel tempo te veranderen. Eurofiber bood er namens een groot aantal partijen het Handvest 5G […]

 • #Nieuwsbericht

  Hoe wij de maatschappij dienen tijdens de crisis

  Onze glasvezelkabels en datacenters zijn letterlijk de levenslijn voor duizenden bedrijven en instellingen, waaronder overheden, zorginstellingen, hulpdiensten en aanbieders van mobiele telefonie. Wij werken er keihard aan om die dienstverlening te garanderen en zo onze bijdrage te leveren om de maatschappelijke en economische ontwrichting in te perken in deze moeilijke tijd. Dat is onze plicht.

 • #Nieuwsbericht

  Keeping us all connected

  Dear all, First of all, I hope you and your loved ones are in good health and will suffer no severe consequences from the virus that is spreading amongst us. As a business, governmental or other type of organization, these are challenging times for all of us. Six weeks ago, who would have envisaged the […]

 • #Nieuwsbericht

  Klanten beoordelen ons met een 8

  Klanten (direct sales) hebben onze dienstverlening het afgelopen jaar gewaardeerd met een 8,0. Het aantal klanten dat ons zou aanbevelen ten opzichte van het aantal klanten dat dit niet zou doen, is gelijk gebleven, wat leidt tot een Net Promotor Score van +31. Een hoge score in de markt, waar we erg trots op zijn.

 • #Nieuwsbericht

  Datalekken en hacks voorkomen? Begin bij veilige verbindingen 

  Kwetsbare software en potentiële datalekken: de afgelopen weken hebben die twee onderwerpen het nieuws beheerst. De cyberrisico’s zijn niet volledig af te dekken, maar organisaties kunnen er wel voor zorgen dat de veiligheid van data en applicaties voor een groot deel gewaarborgd is. ‘Begin bij de basis en kies voor een veilige verbinding’, is het advies van Jeroen Verheijen, cloud product manager bij Eurofiber.