SORG - Glasvezelnetwerk biedt optimale ICT-ondersteuning voor onderwijs

Het onderwijs is altijd in beweging: opleidingen moeten blijven aansluiten bij ontwikkelingen in de maatschappij. Digitalisering kan daarbij cruciale ondersteuning bieden, bijvoorbeeld met digitale leer-werkomgevingen. Benieuwd hoe onderwijsinstelling SORG dit heeft gedaan?

Download klantcase Download klantcase
Next eBook: De cloud als integraal onderdeel van uw ICT infrastructuur Prev Eurofiber legt glasvezelkabel onder de rivier Noord Next

Het onderwijs is altijd in beweging: opleidingen moeten blijven aansluiten bij ontwikkelingen in de maatschappij. Digitalisering kan daarbij cruciale ondersteuning bieden, bijvoorbeeld met digitale leer-werkomgevingen, online onderwijsapplicaties en ‘bring your own device’-oplossingen. Als je de mogelijkheden optimaal wilt benutten moet je ICT-basis goed op orde zijn, en kunnen meebewegen met nieuwe ontwikkelingen. Onderwijsinstelling SORG (Stichting voor Onderwijs op Reformatorische Grondslag) zocht daarom een partner die een flexibel privé netwerk kon bieden, met stabiele verbindingen en continue beschikbaarheid. Die partner vonden ze in Eurofiber.

Download klantcase

Lees de hele klantcase

Wij vertellen u graag meer over deze case en helpen u met uw uitdagingen op het gebied van connectiviteit.

Download klantcase

Gerelateerde artikelen

Artikel
Zo maximaliseert het onderwijs de kracht van IT

De onderwijssector profiteert van de inzet van IT-hulpmiddelen. Niet alleen verbeteren de eigen processen, maar IT zorgt ook voor beter onderwijs. Eurofiber distilleerde 3 IT-trends in het onderwijs uit verschillende presentaties tijdens het congres ‘Onderwijs inzicht’.

Artikel
ICT-infrastructuur is fundament voor modern onderwijs

Het Nederlandse klaslokaal wordt steeds digitaler. Naar verwachting zet die ontwikkeling zich de komende jaren in een hoog tempo door. ICT speelt daarbij meer dan enkel een faciliterende rol. Het vormt de basis voor kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Is connectiviteit ook voor uw onderwijsinstelling cruciaal?

En wilt u optimaal toegang tot vernieuwend onderwijs aanbieden? Neem dan contact op met onderwijs expert Michiel van Zeggeren.

Dit is een klantcase van Eurofiber. Het Lifeline platform informeert en inspireert op het gebied van digitale connectiviteit. eurofiber.nl/lifeline.