Secrid kiest voor schaalbare bandbreedte

Next Independer.nl: Glasvezel borgt continue bereikbaarheid Prev Top 3 IT-trends voor het onderwijs in 2019 Next

Secrid is een nieuw concept portemonnee. Het is een cross-over van een creditcardhouder en een traditionele portemonnee. Het bijzondere aan de Secrid wallet is dat de binnenkant van een aluminium behuizing is gemaakt. Hierdoor worden pasjes beschermd tegen buigen en breken, maar ook tegen ongewenst uitlezen. Dat maakt het tot een geheel nieuw concept portemonnee die eerder niet is gemaakt. Vandaag de dag liggen de Secrid wallets in meer dan 5.000 geselecteerde winkels wereldwijd.

Cloudsystemen

‘Wij zijn de afgelopen jaren overgestapt naar cloudsystemen’, vertelt Mike Vos, IT manager van Secrid. Bereikbaarheid is ontzettende belangrijk. Al we niet bereikbaar zijn, kunnen we niet gebeld worden, kunnen we onze orders niet verwerken en hebben we ontevreden klanten. Een betrouwbare partner voor onze connectiviteit is van groot belang. Daarom hebben we gekozen voor Eurofiber. De connectiviteit die zij leveren is schaalbaar en flexibel qua bandbreedte. Dat is voor ons heel belangrijk’.

Is connectiviteit ook voor uw organisatie cruciaal?

Dit is een klantcase van Eurofiber. Het Lifeline platform informeert en inspireert op het gebied van digitale connectiviteit. eurofiber.nl/lifeline.