eBook: Haal het maximale uit de cloud

Next Zakelijk glasvezel biedt schaalbare en betrouwbare bandbreedte voor evenementen en huurders Prev eBook: De Smart Society: Over een slimme, veilige én toekomstbestendige infrastructuur Next

Met cloud computing verhoogt u de flexibiliteit van de ICT-omgeving, u past het gebruik eenvoudig aan naar de behoeften van uw organisatie. Laat uw medewerkers werken waar ze willen zonder grote investeringen. En bied uw ICT-afdeling flexibiliteit met het afnemen en op afstand beheren van applicaties en rekenvermogen.

Publieke, private of hybride cloud oplossingen: snelle en veilige verbindingen zijn onmisbaar, wat u ook kiest. Als organisatie moet u hier nu op een goede manier op inspelen. Allereerst om te profiteren van alle voordelen Maar ook om de nieuw ontstane risico’s, die bij deze ontwikkelingen komen kijken, tegen te gaan. In dit e-book geven we u de succesformule waarmee u uw organisatie veilig naar de cloud brengt.

U krijgt meer inzicht in:

  • de verschillende cloud strategieën
  • waar op te letten bij een overstap naar de cloud
  • een handige checklist voor de veiligste weg naar de cloud

Artikel
Cloud en IoT zorgen voor explosieve groei glasvezel

Cloud computing en Internet of Things-toepassingen zorgen de komende jaren voor een explosieve groei van het mondiale dataverkeer. Hierdoor stijgt ook de behoefte aan snelle en betrouwbare connectiviteit op basis van glasvezelverbindingen.

Dit is een Lifeline eBook van Eurofiber. Het Lifeline platform informeert en inspireert op het gebied van digitale connectiveit. Eurofiber.nl/lifeline.