eBook: De succesformule voor een veilige ICT-infrastructuur

Next Franciscus Gasthuis & Vlietland: Digitale transformatie in de gezondheidszorg Prev Connectiviteit als basis voor een smart city Next

We verbinden meer en meer apparaten met elkaar en met het internet. Zowel in ons privéleven als in het bedrijfsleven creëren we netwerken die, zonder menselijke tussenkomst, met elkaar kunnen communiceren.

Medewerkers werken steeds vaker thuis of onderweg. En via innovatieve applicaties hebben we steeds makkelijker toegang tot alle bedrijfsinformatie via onze smartphones en tablets. 

Deze ontwikkelingen voltrekken zich in hoog tempo. Om niet achter te blijven, moeten organisaties hier nu op een goede manier op inspelen. Allereerst om te profiteren van alle voordelen en nieuwe mogelijkheden van het internet en innovatieve applicaties. Maar ook om de nieuw ontstane risico’s, die bij deze ontwikkelingen komen kijken, tegen te gaan.

Hoe richt u uw ICT-infrastructuur nu op een juiste manier in, zodat uw organisatie zo veilig mogelijk is en zo goed mogelijk beschermd tegen cyberaanvallen?

Dit is een Lifeline eBook van Eurofiber. Het Lifeline platform informeert en inspireert op het gebied van digitale connectiveit. Eurofiber.nl/lifeline.