eBook: De Smart Society: Over een slimme, veilige én toekomstbestendige infrastructuur

Next Zakelijk glasvezel biedt schaalbare en betrouwbare bandbreedte voor evenementen en huurders Prev Toekomstvast netwerk verhoogt flexibiliteit zorginstelling Amstelring Next

In een Smart Society maken technologie en nieuwe vormen van samenwerking het mogelijk om resources slimmer en efficiënter in te zetten. Dit leidt tot duurzame economische ontwikkeling, innovatie, meer welzijn en verstandig gebruik en beheer van natuurlijke bronnen.

We leven in een wereld die steeds digitaler wordt. Hoe zal onze digitale infrastructuur eruit zien in 2030? Wat staat ons te wachten? Wat zijn de veiligheidsrisico’s? En, op welke manier kunt u inspelen op deze digitale toekomst en op deze veiligheidsrisico’s?

In dit e-book nemen we u eerst mee naar 2030. We geven onze visie over hoe wij de ICT-infrastructuur van de toekomst zien. Ook leert u welke veiligheidsrisico’s zich voordoen en hoe u hier in vijf stappen op een juiste en toekomstvaste manier kunt inspelen. Zodat uw ICT-infrastructuur ook in 2030 veilig en betrouwbaar blijft.

Gerelateerd aan dit artikel

Artikel
Connectiviteit als basis voor een smart city

In 2050 zal 70% van de wereldbevolking in steden leven. Nederland zal tegen die tijd uitgegroeid zijn tot één grootstedelijk gebied. Deze ontwikkeling brengt grote economische groei met zich mee, maar zorgt ook voor maatschappelijke uitdagingen.

Dit is een Lifeline eBook van Eurofiber. Het Lifeline platform informeert en inspireert op het gebied van digitale connectiveit. Eurofiber.nl/lifeline.