eBook: De cloud als integraal onderdeel van uw ICT infrastructuur

De technologische revolutie waar we ons momenteel in bevinden, zorgt voor een razendsnel veranderende klantvraag. Met de cloud verhoogt u de flexibiliteit van de ICT-omgeving, u past het gebruik eenvoudig aan naar de behoeften van uw organisatie.

Download eBook Download eBook
Next Eurofiber ‘verslimt’ glasvezelnetwerk door middel van SDN Prev SORG - Glasvezelnetwerk biedt optimale ICT-ondersteuning voor onderwijs Next

De technologische revolutie waar we ons momenteel in bevinden, zorgt voor een razendsnel veranderende klantvraag. Met de cloud verhoogt u de flexibiliteit van de ICT-omgeving, u past het gebruik eenvoudig aan naar de behoeften van uw organisatie. Laat uw medewerkers werken waar ze willen zonder grote investeringen. En bied uw ICT-afdeling flexibiliteit met het afnemen en op afstand beheren van applicaties en rekenvermogen.

Download eBook

Publieke, private of hybride cloud oplossingen: snelle en veilige verbindingen zijn onmisbaar, wat u ook kiest. Als organisatie moet u hier nu op een goede manier op inspelen. Allereerst om te profiteren van alle voordelen Maar ook om de nieuw ontstane risico’s, die bij deze ontwikkelingen komen kijken, tegen te gaan. In dit eBook geven we u de succesformule waarmee u uw organisatie veilig naar de cloud brengt.

Artikel
Cloud en IoT zorgen voor explosieve groei glasvezel

Cloud computing en Internet of Things-toepassingen zorgen de komende jaren voor een explosieve groei van het mondiale dataverkeer. Hierdoor stijgt ook de behoefte aan snelle en betrouwbare connectiviteit op basis van glasvezelverbindingen.

Dit is een Lifeline eBook van Eurofiber. Het Lifeline platform informeert en inspireert op het gebied van digitale connectiveit. Eurofiber.nl/lifeline.