• Slide

    Open Netwerk

    U kiest zelf welke diensten en dienstenleveranciers u inzet.

Profiteer van een hoogwaardige digitale infrastructuur met het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Ons open netwerk is 37.200 km lang, biedt een uitgebreid glasvezelnetwerk in Nederland, België en Frankrijk en strekt zich uit tot in Duitsland. Het voorziet meer dan 12.000 locaties van hoogwaardige glasvezel en wordt voortdurend uitgebreid.

Diensten en leveranciers zelf kiezen

Ons open netwerk geeft u als klant of partner volledige vrijheid. U kiest zelf welke diensten en dienstenleveranciers u inzet. De datacenters van ons zusterbedrijf Dataplace zijn ‘carrier neutraal’. Voor de ontsluiting maakt u naar keuze gebruik van ons kwalitatieve glasvezelnetwerk of van de connectiviteit van andere aanbieders. Richt zo uw ICT-omgeving optimaal in.

Flexibiliteit: nu en straks

ICT verandert de wereld in snel tempo. Mensen werken steeds meer in de cloud. Ze wonen in steden met steeds slimmere technologie. En ze bepalen met hun smartphones en tablets steeds sterker de ICT-agenda. Speel met een flexibele infrastructuur in op alle ontwikkelingen – nu en in de toekomst. Ons open netwerk biedt u het fundament.