• Slide

    Kwaliteitsnetwerk

    Ga als klant of partner voor een infrastructuur die voldoet aan de hoogste eisen.

Ga als klant of partner voor een infrastructuur die voldoet aan de hoogste eisen. Eurofiber biedt u een kwaliteitsnetwerk. De technologie en architectuur van ons glasvezelnetwerk garanderen u een maximale beschikbaarheid. Uw organisatie kan er 100% op vertrouwen.

Volledig ondergronds

Vermijd risico’s: ons kwaliteitsnetwerk komt alleen op klantlocaties of actieve poplocaties boven de grond. Kiest u voor onze Managed Dark Fiber, dan hebt u dus een volledig ondergrondse verbinding tussen 2 locaties. De glasvezelkabels zijn zelfs onder de grond aan elkaar gelast. Dit zorgt voor:

  • Lagere demping dan bovengrondse patching
  • Vaak kortere en efficiëntere routes
  • Lagere storingsgevoeligheid dan bij bovengrondse patches
  • Optimale beveiliging

Hoge veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd

Vertrouw op een optimale veiligheid en beschikbaarheid. Onze glasvezelskabels liggen in mantelbuizen (ducts) onder de grond. Dat beschermt uw verbindingen extra tegen verstoringen en graafschade. Alle kritische componenten in het kwaliteitsnetwerk zijn dubbel uitgevoerd. Voor actieve apparatuur gebruiken we datacenters met het hoogste beschikbaarheidsniveau.

Fysiek gescheiden verbindingen

Doe geen concessies als het gaat om bedrijfskritische connectiviteit. Ons kwaliteitsnetwerk is redundant uitgevoerd: glasvezelroutes lopen verschillende, fysiek gescheiden tracés. De digitale registratie van ons glasvezelnetwerk maakt inzichtelijk hoe verbindingen lopen. Zo bent u zeker van échte redundantie. We werken ook nooit tegelijk aan gescheiden verbindingen.

Gecertificeerde netwerkmonteurs

Weet dat we zorgvuldig omgaan met uw verbindingen. Het werk aan ons netwerk gebeurt via vaste en doordachte processen, die we continu controleren en jaarlijks toetsen en aanpassen. Alle mensen die werkzaamheden aan het netwerk uitvoeren zijn bovendien gecertificeerd. Dat geldt voor medewerkers van ons eigen bedrijf en van onderaannemers.