Wat is de aansluitmogelijkheid voor uw organisatie? Doe de glasvezelcheck

Via onze Zakelijk Glasvezel Check ziet u direct of wij op uw locatie zakelijk glasvezel kunnen leveren. Het open netwerk van Eurofiber is 37.200 km lang en er is dus een grote kans dat ook uw organisatie kan worden aangesloten op glasvezel. De Zakelijk Glasvezel Check is geheel vrijblijvend. Na de Glasvezel Check kunt u uw bedrijfsgegevens achterlaten, dan kunnen wij uw locatie tegen gunstige tarieven aansluiten.

Doe de Glasvezel check

Zakelijk glasvezel: snel, flexibel, betrouwbaar

Met zakelijk glasvezel van Eurofiber beschikt u over snelle, flexibele en betrouwbare glasvezelverbindingen. We bieden u een open netwerk, omdat we vinden dat u zelf mag weten met wie u informatie uitwisselt en samenwerkt.

Waarom klanten kiezen voor zakelijk glasvezel van Eurofiber

  • Landelijk dekkend glasvezelnetwerk
  • Betrouwbare connectiviteit
  • Fysiek gescheiden verbingingen zorgen voor hoge veiligheid en gegarandeerde beschikbaarheid
  • Meest deskundige medewerkers
  • Snelste reparatietijden in de markt

Bent u benieuwd naar de aansluitmogelijkheden voor uw organisatie? Doe de Zakelijk Glasvezel Check of neem telefonisch contact op met Eurofiber via 030 242 8993.

Doe de Glasvezel Check

Hoge veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd

Vertrouw op een optimale veiligheid en beschikbaarheid. Onze glasvezelkabels liggen in mantelbuizen (ducts) onder de grond. Dat beschermt uw verbindingen extra tegen verstoringen en graafschade. Alle kritische componenten in het kwaliteitsnetwerk zijn dubbel uitgevoerd. Voor actieve apparatuur gebruiken we datacenters met het hoogste beschikbaarheidsniveau.

Fysiek gescheiden verbindingen

Doe geen concessies als het gaat om bedrijfskritische connectiviteit. Ons kwaliteitsnetwerk is redundant uitgevoerd: glasvezelroutes lopen verschillende, fysiek gescheiden tracés. De digitale registratie van ons glasvezelnetwerk maakt inzichtelijk hoe verbindingen lopen. Zo bent u zeker van échte redundantie. We werken ook nooit tegelijk aan gescheiden verbindingen.

Gecertificeerde netwerkmonteurs

Weet dat we zorgvuldig omgaan met uw verbindingen. Het werk aan ons netwerk gebeurt via vaste en doordachte processen, die we continu controleren en jaarlijks toetsen en aanpassen. Alle mensen die werkzaamheden aan het netwerk uitvoeren zijn bovendien gecertificeerd. Dat geldt voor medewerkers van ons eigen bedrijf en van onderaannemers.

Over Eurofiber

Profiteer van een hoogwaardige digitale infrastructuur met het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Ons netwerk verbindt meer dan 12.000 locaties in Nederland België, Frankrijk en Duitsland. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber legt met zijn netwerk en diensten het fundament onder de digitale samenleving. De Nederlandse overheid heeft Eurofiber dan ook de status toegekend van ‘vitale infrastructuur’.