Eurofiber partner Smart City Event 2016

Het Smart City Event vindt plaats op 8 en 9 juni in de Amsterdam Arena. Dit jaar is Eurofiber wederom partner van het event om het ontwikkelen van nieuwe Smart City toepassingen te stimuleren. Tijdens het event ligt de focus op inspirerende samenwerkingen, veranderende business modellen en innovatieve oplossingen die het leven van burgers makkelijker, veiliger en beter maken. Graag ontmoeten wij u op onze stand om een aantal succesvolle projecten toe te lichten.

Het fundament van Smart Cities

Eurofiber ondersteunt overheden met de toepassing van integrale oplossingen. Denk aan het monitoren van verkeer om opstoppingen te voorkomen. Smart cells in straatverlichting om iedereen toegang te geven tot 4G en WiFi. Of het creëren van smart grids door het oplaadpunt voor elektrische auto’s te combineren met energie uit zonnepanelen. Tijdens het Smart City Event lichten we de ontelbare mogelijkheden toe met digitale infrastructuur als het fundament voor smart cities.

20% korting via Eurofiber

Omdat Eurofiber een van de partners is van het Smart City Event, ontvangen relaties van Eurofiber een korting van 20% op de inschrijving. U en uw collega’s kunnen zich hier aanmelden.

Meer informatie over het Smart City Event 2016 is te vinden op de website.

Terugblik Smart City Event 2015