Eurofiber breidt Academy uit in 2018

Vorig jaar is Eurofiber van start gegaan met de ‘Partner Academy’, een initiatief dat tot zeer positieve feedback heeft geleid. Voor Eurofiber meer dan genoeg reden om in 2018 de opzet van deze ‘Academy’ verder te ontwikkelen en te verbreden.

Naast de positieve feedback van deelnemers aan de Academy, zijn het afgelopen jaar ook diverse goede suggestie binnengekomen over de verdere invulling van de leergang. Dat heeft geresulteerd in verdere uitbreiding van het aantal onderdelen dat tijdens de leergang aan de deelnemers wordt aangeboden. De belangrijkste noviteiten op een rijtje:

  •  Met ingang van 2018 zijn de modules toegespitst op meerdere typen medewerkers. Naast commerciële rollen zijn er nu ook speciale modules voor technische rollen en voor directies. Dit maakt de inhoud van de leergang nog doelgerichter.
  • De eis van ‘twee gecertificeerde personen per partner’ is omgezet naar het behalen van in totaal tien punten per partner. Dit geeft partners de mogelijkheid om de diverse modules ‘tailor made’ in te zetten voor meerdere rollen, zodat deelnemers er voor hun organisatie het hoogste rendement uit kunnen halen. Uw partner manager komt binnenkort langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.
  • Naast de ‘master module’ (vervolg op het eerste jaar) kunt u nu ook kiezen voor het verrijken van persoonlijke vaardigheden van uw medewerkers. Hiervoor bieden wij als extra modulen ‘Social Selling’ en ‘Trusted Advisor’ aan.

Binnenkort ontvangt u van ons het nieuwe overzicht voor dit jaar en zal de partner manager contact met u opnemen.