• Slide

  IP VPN

  • Veilig gesloten netwerk
  • Optimale netwerkprestaties
  • Maatwerk organisatienetwerk
  • Zeer hoge bandbreedtes tot 5 Gb/s

   

  IP VPN

  • Veilig gesloten netwerk
  • Optimale netwerkprestaties
  • Maatwerk organisatienetwerk
  • Zeer hoge bandbreedtes tot 5 Gb/s

   

IP VPN van Eurofiber biedt u een veilig organisatienetwerk op maat, met bandbreedtes tot 5 Gb/s. Het is gebaseerd op Eurofiber Ethernet VPN en geschikt voor diensten zoals internet, telefonie en video en het centraal hosten van data en applicaties. Het verschil met Ethernet VPN is dat wij de routering en prioritering van verkeersstromen voor u doen. U kunt dit netwerk ook eenvoudig en direct verlengen naar de cloud platformen van uw keuze.

IP VPN - Zakelijk Glasvezel - EurofiberGescheiden netwerk

VPN staat voor Virtual Private Network: een virtueel datanetwerk tussen locaties, gescheiden van het publieke internet. Ga voor een IP VPN-oplossing die optimaal aansluit bij uw organisatie. En koppel zoveel locaties als u wilt, inclusief uw datacenters.

Directe connectie met cloud platformen

Met de additionele dienst Secure Cloud Connect verbinden we uw organisatie via het IP VPN netwerk direct met uw cloud providers, waarbij het netwerk volledig van het publieke internet is gescheiden. Met deze complete oplossing krijgt u direct toegang tot de cloud platformen van uw keuze, zonder dat u hoeft te investeren in een cloud exchange.

Prioriteit per toepassing bepalen

Elke organisatie is uniek. Daarom bepalen we aan de hand van een inventarisatie hoe we in uw specifieke geval de verkeersstromen optimaal laten verlopen. Per dienst bepalen we de beste routering en prioritering voor u.

Symmetrische bandbreedtes mogelijk bij IP VPN

IP VPN is er in verschillende bandbreedtes, variërend van 10 Mb/s tot 5 Gb/s. De up- en downloadsnelheid zijn altijd gelijk. Bepaal uw bandbreedte op basis van uw datavolumes en het type dataverkeer dat over de lijn gaat. En maak gebruik van de mogelijkheid om verbindingen redundant uit te voeren. Wij adviseren u graag over zaken als bandbreedte en redundantie.

Optimale beschikbaarheid en support

U hebt een garantie van minimaal 99,9%. Reken bovendien 24 x 7 op de deskundige ondersteuning van ons Network Monitoring Center (NMC).

leaflet (pdf)