• Slide

  Nieuws & Persberichten

  Nieuws & Persberichten

 • #Persbericht

  Onderwijsinstelling Aeres Groep kiest voor glasvezelverbindingen van Eurofiber

  Klaar voor cloud- en mobiele toepassingen met snelle glasvezelinfrastructuur Utrecht – Eurofiber zal in de komende maanden 20 locaties van onderwijsinstelling Aeres Groep voorzien van glasvezelverbindingen met een zeer hoge snelheid en beschikbaarheid. Het contract hiervoor werd onlangs getekend. Met de verbindingen is Aeres Groep in staat om optimaal gebruik te maken van ICT-toepassingen voor onderwijs, […]

 • #Persbericht

  ISO 50001-certificaat voor Eurofiber Datacenter Utrecht

  Het Eurofiber Tier3-datacenter in Utrecht heeft recent de ISO 50001-certificering voor energie-efficiëntie behaald. Het is daarmee een van de eerste datacenters in Nederland dat zowel gecertificeerd is voor zijn kwaliteitssysteem (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieumanagementsysteem (ISO 14001), als voldoet aan de geldende ISO-norm 50001 voor zijn energiemanagementsysteem.

 • #Nieuwsbericht

  Klanten waarderen Eurofiber met 7,9

  Tevreden klanten staan centraal bij Eurofiber. Elk jaar vragen we onze klanten wat ze vinden van onze producten en diensten. Dit klanttevredenheidsonderzoek wordt door het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd. We zijn verheugd te kunnen delen dat uw tevredenheid over onze dienstverlening is gestegen tot een 7,9.

 • #Nieuwsbericht

  Partners waarderen Eurofiber met een 7,4

  Tevreden klanten staan centraal bij Eurofiber. Elk jaar vragen we onze partners wat ze vinden van onze producten en diensten. Dit klanttevredenheidsonderzoek wordt door het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd. We zijn verheugd te kunnen delen dat uw tevredenheid over onze dienstverlening is gestegen tot een 7,4. Belangrijkste uitkomsten U bent met een 7,8 tevreden over […]

 • #Persbericht

  3FM Serious Request 2015: het belang van evenementverbindingen in een slimme stad

  Ook dit jaar ondersteunt Eurofiber het Glazen Huis van 3FM Serious Request en het Rode Kruis met zijn glasvezelnetwerk. Deze keer vindt het evenement plaats van 18 tot en met 24 december op het Pancratiusplein in Heerlen. Supersnelle Ethernet VPN-verbindingen, kosteloos door Eurofiber aangelegd in samenwerking met Eurofiber-partner Koning & Hartman, vormen weer de basis voor alle communicatie rond de sponsoractie en maken het mogelijk om de uitzendingen in hoge kwaliteit te volgen via radio, tv en internet.

 • #Persbericht

  Independer klaar voor piekmaand december met Eurofiber-verbinding

  Financieel dienstverlener Independer, bekend van de gelijknamige vergelijkingssite, is ook in de drukste tijd van het jaar zeker van de continuïteit van zijn bedrijfskritische processen met een glasvezelverbinding van Eurofiber. De verbinding maakt deel uit van een redundante infrastructuur, die beide datacenters van Independer verbindt met het kantoor van het bedrijf in Hilversum.

 • #Persbericht

  CityBeacon en Eurofiber bouwen samen aan Smart Cities

  CityBeacon en Eurofiber gaan een strategische partnership aan om steden in Nederland te voorzien van stadsbakens, ‘CityBeacons’ geheten. Deze intelligente en interactieve zuilen bieden inwoners, bezoekers, bedrijven en gemeenten onder andere stadsinformatie, straatverlichting, beveiliging, internet en routeinformatie.