• Slide

  Nieuws & Persberichten

  Nieuws & Persberichten

 • #Persbericht

  Slim Nederland in 2030 vraagt om veel meer inzicht in persoonlijke voordelen van technologie

  Mensen zijn absoluut bereid de mogelijkheden van technologie te omarmen maar zolang technologiebedrijven er onvoldoende in slagen concreet inzicht te geven in het persoonlijk voordeel, blijft de consument sceptisch.” Dat was de algemene strekking van het debat tijdens de ‘Slim Nederland in 2030’-bijeenkomst georganiseerd op 17 november 2015 door digitaal infrastructuurbedrijf Eurofiber in de Euromast in Rotterdam.

 • #Persbericht

  40% van de Nederlanders ziet zelfrijdende auto wel zitten

  Meer dan 40% van de Nederlanders ziet een zelfrijdende auto wel zitten. Een auto delen lijkt nog ver weg. Slechts 10% is bereid een auto te delen in de komende 15 jaar. Een meerderheid (60%) van de Nederlanders wil in 2030 zelf energie opwekken. Het overige deel wil een beroep blijven doen op energieleveranciers.

 • #Persbericht

  T-Mobile zakelijk stapt in glasvezel met Eurofiber

  T-Mobile en Eurofiber hebben een strategische partnerovereenkomst gesloten. Hiermee heeft T-Mobile direct toegang tot de geavanceerde glasvezelinfrastructuur van Eurofiber. Door deze samenwerking versterkt T-Mobile haar positie op de zakelijke markt. Naast de integratie van vast/mobiel en de levering van clouddiensten zal de dienstverlening worden uitgebreid met internetdiensten. In de toekomst zal T-Mobile ook andere IT-diensten […]

 • #Nieuwsbericht

  Scholieren geven tijdens ION DeBattle hun kijk op digitalisering van het VO

  ION DeBattle is een initiatief van Stichting Innovatief Onderwijs Nederland (Stichting ION) om het voortgezet onderwijs in beweging te krijgen op het gebied van ICT-ontwikkelingen. Amsterdamse scholieren gingen met elkaar in discussie over digitalisering van het voortgezet onderwijs tijdens ION DeBattle. Eurofiber was als partner van Stichting ION panellid tijdens DeBattle. 

 • #Persbericht

  Eurofiber neemt B-Telecom over

  Maarssen/Diegem, 5 juni 2015 – Eurofiber heeft vandaag overeenstemming bereikt met Syntigo over de overname van B-Telecom. Eurofiber betaalt een bedrag van 33 miljoen Euro voor B-Telecom en krijgt daarmee alle glasvezelactiviteiten van Syntigo in handen. De transactie wordt naar verwachting eind juli afgerond. Alle medewerkers van B-Telecom zullen dan overgaan naar Eurofiber België.